Muzičke vesti

Eva Longoria Parker vodiće dodelu MTV EMA 2010 nagrada

MTV Networks International je objavio da će internacionalna superzvezda, Eva Longoria Parker, biti domaćin 2010 MTV EMA, najvećeg događaja u svetu muzike i zabave.

Sedamnaesta godišnja dodela nagrade EMA, koja će se održati u Caja Magica u Madridu, prenosiće se uživo na MTV kanalima širom sveta u nedelju, 7. novembra, u 21h. Kao što je prethodno najavljeno, potvrđen je nastup pop superzvezde Katy Perry i rok bogova Linkin Park, dok se listi pridružuju Kings of Leon, Ke$a, i Kid Rock! Sponzori 2010 MTV EMA su novi Suzuki Swift, Calvin Klein Jeans i Dell. "Očajna domaćica", filmska zvezda, filantrop i ikona stila, Eva Longoria Parker, uneće holivudski glamur u noć prepunu zvezda u Madridu. Nastavljajući blistavi niz, koji čine Katy Perry, Christina Aguilera, Justin Timberlake i Robbie Williams, da nabrojimo samo neke, dvojezična glumica doneće latino seksipil u već uzavreli španski grad Madrid, koji je kulisa MTV-jeve dodele EMA 2010.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend