Muzičke vesti

Fanovi pomogli snimanje novog albuma grupe Public Enemy

Jedan od najznačajnijih rep sastava ikada, Public Enemy, je imao poteškoće da skupi novac za snimanje novog albuma, prvog posle izdanja iz 2007. "How You Sell Soul To A Soulless People Who Sold Their Soul???".

Zato su napravili ponudu na sajtu SellaBand i pozvali svoje fanove da daju priloge za snimanje novog albuma – za uzvrat fanovi su dobili na poklon neke od prethodnih albuma, majice, autograme, a nekoliko njih će moći da poseti bend dok snima u studiju. "Ovo je bio dugačak i težak put. Imali smo problem sa korporacijama, nepotrebnu pažnju medija, kritike sa svih strana. Ali kad se sve sabere i oduzme, nikad nismo izgubili veru u sebe i naše fanove" izjavio je lider benda Chuck D, koji je prošle nedelje posetio i srpsku prestonicu, zbog potreba snimanja spota za numeru "Faces of Freedom" sa slovenačkom pevačicom Tijanom Bass.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend