Muzičke vesti

Green Day najavili novi album

Green Day su najavili novi album pod nazivom “Father of All Motherfuckers” za 7. febrzar 2020. (Reprise / Warner Records). Najava albuma podudara se s vestima o velikoj “Hella Mega Tour” benda s grupama Fall Out Boy i Weezer.

U razgovoru sa Zejnom Lovom na Beats 1, Bili Džo Armstrong iz Green Daya otkrio je da “Father of All Motherfuckers” ima samo 10 pesama.

– To je samo 26 minuta, tako da je ovo najkraći zapis koji smo napravili od “Dookie” ili “Insomnie” – primetio je.

Armstrong je nastavio da govoriti o tome kako se lirski odnosi na post-American Idiot svet:

– Ima puno depresije, ali sa smislom za humor. Ali takođe, nekako na način na koji svet trenutno funkcioniše, gde je sve… Živimo u vremenu potpunog haosa – ili smo oduvek bili, ali sada je to povezano s Trampom. Tako da samo pokušavama da sagledamo šta se događa. I nije baš pisanje političkih pesama, već samo pisanje stvari, samo sranje koje viđate svaki dan. “American Idiot” su bili dobri stari dani.

Pored novog LP-a i “Hella Mega Tour” (tu blizu, u Beču su 21. juna 2020.), Green Day su zakazali i koncerte u Aziji, Rusiji i Evropi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend