Muzičke vesti

Grupa White Lies u januaru objavljuje novi album

Britanski sastav White Lies dolazi 2. decembra za svoj prvi koncert u Srbiji u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra Beograda, a već za 17. januar 2011. godine najavili su izlazak drugog albuma "Ritual".

Tročlana dark-pop senzacija najavila je da će ravno mesec dana posle Beograda, 2. januara objaviti "Bigger Than Us", najavni singl novog albuma, na kome će se naći pesme poput "Holy Ghost", "The Power And The Glory", "Is Love?", "Streetlights" i "Come Down". Vlasnici hitova "Unfinished Business", "Death", "To Lose My Life" i "Farewell to the Fairground", premijerno će uživo nove pesme izvesti 22. novembra na specijalnom koncertu u "Jork holu" (York Hall) Londonu, a onda konačno dolaze 2. decembra na istorijski susret sa beogradskom publikom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend