Muzičke vesti

“I Feel For You” u akustičnoj verziji

Svi obožavaoci muzike legendarnog Prinsa bili su oduševljeni kada su videli da se na YouTubeu našla njegova do sada neobjavljena pesma i to povodom 40. godišnjice od pevačevog drugog albuma koji nosi jednostavan naziv “Prince”.

Akustični demo snimak pesme “I Feel For You” objavljen je na svim striming platformama i kao ograničeno vinil izdanje s akustičnom verzijom pesme na A strani i originalnim studijskim snimkom na B strani.

Snimak je nastao u zimu s 1978. na 1979. godinu, otprilike u vreme kada se Princ pripremao za svoj solo debi u teatru Kapri u severnom Mineapolisu, navodi se na pevačevoj internet stranici.

Potpuno producirani studijski snimak singla “I Feel For You” našao se na albumu “Prince”, koji je objavljen 19. oktobra 1979. godine. Zauzeo je deseto mesto na listi “Billboard Hot 100” 1984. godine kada je Čaka Kan izvela obradu ove pesme na svom solo albumu.

Objavljivanje nove akustične verzije ploče dolazi tri godine nakon smrti Princa u aprilu 2016. godine od slučajnog predoziranja fentanilom.

Poslušajte “I Feel For You”:

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend