Muzičke vesti

Idris Elba na putu da postane EDM zvezda

Glumac Idris Elba ipak nije prvi crni Bond, što je ostavilo prostora da nastavi da istražuje potencijal svoje muzičke karijere.

Koliko muziku voli odavno je poznatno, a prošle godine je progurao projekat na Netflix u kojem je glumio kvazibiografsku priču o usponu jednog didžeja. On je pre glume zarađivao kao DJ u Njujorku gde se preselio iz Londona.

Osim uloga u akcionim filmovima, Elba je snimio i mjuzikl Cats sa nekim od najvećih pop zvezda današnjice.

Novi singl On Life sam je producirao, što se negde i oseća. Njegov entuzijazam je nesporan, ali je problematično što jedna ovako na drugim poljima ostvarena osoba izbacuje muziku koja se graniči sa amaterizmom. On Life zvuči kao demo koji klinci šalju Guetti da ga sredi i objavi evetnualno kao filler albuma.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend