Muzičke vesti Muzika

Izabran predstavnik Srbije na Evroviziji: “Hurricane” putuje u Holandiju

Na predstojećem Evrosongu, koji će se održati u maju u Roterdamu, Srbiju će predstavljati grupa "Hurricane", koja je pobedila u finalu ovogodišnje Beovizije, održanom u nedelju uveče.

Grupu Hurricane čine tri devojke – nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza.

Na Beoviziji su nastupile s pesmom “Hasta la vista”, za koju je muziku radio Nemanja Antonić, dok su tekst pisale Kosana Stojić i Sanja Vučić.

Devojke su odmah posle pobede na Beoviziji za Nova.rs rekle da se osećaju uzbuđeno i umorno.

“Sve nam je pomešano, mnogo nam se spava”, kazale su članice ovog benda. Pobedu će, kako su dodale, proslaviti uz picu, posle čega idu na spavanje.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend