Muzičke vesti

Izašao CD boks set Bajage i Instruktora

Bajaga i Instruktori objavili su za PGP RTS svoj prvi CD boks set u preko 25 godina dugoj karijeri, koji sadrži remasterizovana prva četiri albuma - "Pozitivna geografija", "Sa druge strane jastuka", "Jahači magle" i "Prodavnica tajni".

Prva tri albuma su se u remasterizovanom obliku na CD-u već pojavila pre godinu dana zahvaljujući Long Play-u, koji ih je poklanjao uz ulaznice za prednovogodišnja tri koncerta u beogradskom Sava centru, gde su Bajaga i Instruktori proslavljali 25 godina rada. Posle kultnog optimističnog prvenca "Pozitivne geografije" (1984), drugi album "Sa druge strane jastuka" (1985) je Bajagu sa hitovima "Zažmuri", "20. vek" ili "Ti se ljubiš" doveo na sam vrh jugoslovenske pop i rok scene, dok je treći "Jahači magle" (1986), predstavio Bajagu i Instruktore u možda zvučno najraskošnijem i najrasviranijem izdanju.

Novina boks seta je prvi put objavljivanje na CD-u remasterizovanog četvrtog albuma "Prodavnica tajni" (1988), prelomnog izdanja Bajage i Instruktora sa hitovima poput "Plavi safir", "Gore dole", "Ruski voz", "Godine prolaze".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend