Muzičke vesti

Jennifer Lopez ponovo sa French Montanom

Bili su zajedno na singlovima I Luh Ya Papi i Same Girl, a sada ponovo na singlu Medicine! Jennifer Lopez i njen drugar iz Bronksa, French Montana spremili su nam novi hit sa trubama koji nas malo podseća na produkciju Richa Harrisona koji je joj je radio Get Right, iako on nije među potpisanima.

Ovo je pesma kojom JLo najavljuje svoju prvu turneju nakon šest godina. Zvaće se It’s My Party: The Live Celebration, i mali je omaž tome što ove godine puni pedeset godina. Trajaće samo dva meseca u Americi, a nama ostaje da se nadamo da će uskoro uslediti i svetska turneja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend