Muzičke vesti

King Krule objavio novi video za pesmu „Biscuit Town“

Mladi britanski muzičar King Krule ekranizovao je još jednu pesmu sa svog aktuelnog albuma „The OOZ“ koji je objavio za izdavačku kuću XL Recordings. U pitanju je pesma „Biscuit Town“.

„Biscuit Town“ je prvi deo trilogije video spotova koju će King Krule objaviti u saradnji sa popularnom platformom WeTransfer i režiserima koje ova platforma promoviše na svom ogranku WePresent. Ovog puta video su režirala braća Michael i Paraic Morrissey koji se potpisuju pod pseudonimom cc. Wade.

King Krule ili Archy Marshall, kako je njegovo pravo ime, glavni je akter spota u kojem se nalazi u svojoj maglovitom, mračnom Biscuit Town-u gde rekapitulira događaje od prethodne noći koje se jedva seća. Zvuk koji pesma nosi se oslanja na jazz sa futurističkim i kinematografskim elementima te je samim tim u sinergiji sa video spotom.

Mladi muzičar je krajem prošle godine za izdavačku kuću XL Recordings objavio novi album „The OOZ“ koji je naišao na odlične reakcije, kako publike, tako i kritike. Na albumu se nalazi devetnaest pesama koje kombinuju punk jazz, hip hop, darkwave i trip hop i samim tim daju jednu od najzanimljivijih kombinacija na aktuelnoj muzičkoj sceni. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend