Muzičke vesti

Kompilacija spotova Michael Jacksona u prodaji od novembra

Kompletan katalog video spotova Michael Jacksona biće objavljen u novembru, a u njemu će biti i spot za pesmu "One More Chance".

Kompilacija "Michael Jackson’s Vision" u prodavnice će stići 22. novembra. Činiće je četiri i po sata video materijala, uključujući kompletnu verziju spota za pesmu "Black or White", koji je svojevremeno skraćen zbog scena nasilja.

Jackson je snimio kratak film za pesmu "One More Chance", ali on nikada nije objavljen pošto je pevač u vreme kada je to planirano, 2003, optužen za seksualno zlostavljanje maloletnika. Jackson je kasnije oslobodjen optužbi. Medju spotovima u katalogu biće i spot za pesmu "Bad" koji je režirao Martin Skorseze i Jacksonov najčuveniji spot, za numeru "Thriller".

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend