Muzičke vesti

Koncerti za Koju: Kolege muzičari sviraju u znak podrške lideru Discipline kičme

Frontmen kultnog benda Disciplin A Kitschme i jedna od najvažnijih ličnosti ex-Yu rock scene, Koja, krajem jula je tokom boravka u Londonu doživeo moždani udar.

Brojne kolege muzičari iz Srbije okupile su se kako bi poslali snažnu prijateljsku poruku Koji. Tim povodom 18. oktobra u Elektropioniru i 26. oktbora u SubBeernom Centru u Beogradu održaće se koncerti na kojima će učestvovati veliki broj bendova i muzičara – Električni orgazam, Rambo Amadeus, Artan Lili, Repetitor, Straight Mickey and the Boyz, Obojeni program, Kanda Kodža i Nebojša, Eyesburn, Irie FM, Zvuk ulice, Nikola Čuturilo – Čutura, Dža ili Bu, Vasil Hadžimanov Band, Stuttgart Online, Sana Garić, 16 osam 23, Bo, Autopark, ČBS…

Ulaznice po pretprodanoj ceni od 1 000 dinara dostupne su u caffeu Šikarica (Skadarska 22), a na ulazu će koštati 1.300 dinara. U cenu su uključeni koncerti u oba prostora.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend