Muzičke vesti

Korn objavili koncertni video za “You’ll Never Find Me”

Pesma “You’ll Never Find Me” s najnovijeg albuma grupe Korn dobila je službeni prateći live video.

Koncertni video potpisuje Sebastijen Pake, a kadrovi su zabeleženi za vreme ovogodišnjeg severnoameričkog dela turneje.

Novi album grupe Korn, “The Nothing”, objavljen je pre nešto manje od dve nedelje, 13. septembra u izdanju Roadrunner/Elektra. Naslednika izdanja iz 2016. godine, albuma “The Serenity Of Suffering” , takođe je producirao Nik Raskulinec.

– Celu godinu smo uložili u stvaranje ovog albuma. To je nešto što nismo napravili od 2002. i izdanja “Untouchables”. Znači, zaista su nam sele ove pesme; živeli smo s njima, uzeli dovoljno vremena za razmišljanje i onda se vratili i radili na njima još malo. Nismo požurivali proces zato što smo morali da se vratimo na turneju, Znam da mnogo bendova to radi; kriv sam – i sam sam to nekad radio. Ovaj put, želeli smo da provodimo trenutke sa svojim porodicamai uzmemo sebi dovoljno vremena da napravimo odličnu muziku. Da, spakovali smo sebi vreme i “uzeli prostor” i na kraju smo stvarno uživali i bili prisutni u svakom trenutku – objasnio je gitarista benda, Džejms “Munky” Šafer.

Pre pesme ”You’ll Never Find Me” Korn su najnoviji album najavili s dva singla, “Cold” i “Can You Hear Me”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend