Muzičke vesti

Kylie Minogue zbunila fanove novim singlom

Legenda pop muzike, Kylie Minogue, započinje novu eru koju je nazvala Golden. Spremila nam je ceo album, a prvi singl sa njega je tu. Pesma Dancing, koja je krosover kantrija i tropikal hausa.

Zvuči kao da je Avicii remiksovao Dolly Parton, ali to nije njegova kontraverza.

Iako je stih u maniru klasičnog popa „I wanna go out dancing“, iza njega se krije poruka koja je više od poziva na ples subotom uveče. Kylie Minogue je objasnila da je reč o „poslednjem plesu“, odnosno da je počela da razmišlja o smrti.

Pesma Dancing nije naišla na odobravanje fanova koji su željni maznih elektropop klasika kao što je Slow ili večnih dancefloor fillera poput Can’t Get You Out of My Head. No, posle nekoliko slušanja, utisak se popravlja, pa jedva čekamo ceo album.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend