Muzičke vesti

Lana Dey Rey prepevala Arianin hit

Lana Del Rey je u sklopu promocije svog novog albuma Norman Fucking Rockwell svratila do BBC studija u Londonu gde je prepevala veliki hit Ariane Grande.

Nije iznenađenje da se odlučila za njenu pesmu, obzirom na to da uskoro izlazi zajednički singl na kojem je i Miley Cyrus, a sve zarad promocije nove verzije filma Čarlijevi anđeli.

Lanina verzija Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored. zvuči neuvežbano, u čemu je upravo i čak ovih obrada. Pored ove pesme, otpevala je i svoj singl Doin’ Time, inače takođe cover.

Inače, Lanin album NFR je upravo stigao zasluženo stigao na prvo mesto britanske liste!

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend