Muzičke vesti

Lisa Stansfield kao u svoje zlatno doba

Been Around The World i Real Thing klasici su koje možete čuti na srpskim radio stanicama i danas. Pored toga, Lisa Stansfield ima impresivnu disografiju, kao i neverovatnu zaradu od prodaje karata.

Ova engleska pevačica rođena 1966. godine obeležila je osamdesete godine svojom muzikom nakon što je pobedila u takmičenju Searching For a Star. Isprva je bila u grupi Blue Zone, sa hitom People Hold On iz 1989te.

Za ovo proleće, spremila nam je album Deeper koji će pratiti evropska turneja. Ovo izdanje najavljuje singl Billionaire.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend