Muzičke vesti

Missy Elliott se popela na vrh liste koncertnih želja

Missy Elliott otvorila je VH1 Hip Hop Honours šou neverovatnim izvođenjem svog hita iz 1999. godine. 
She’s a Bitch jedna je od voljenijih pesama iz njene karijere. Producirao ju je, naravno, Timbaland.

Tokom večeri su nastupile Lil Kim i Mariah Carey, ali je Missy ostavila najjači utisak.

Rekreirala je spot u režiji popularnog Hypa Williamsa, izranjajući iz vode na sceni u kožnom kostimu sa igračima obučenim sa podjednako mnogo truda. Od njenih istupa u javnosti se uvek očekuje mnogo, ali je sada i sebe nadmašila!

„Bila sam pod vodom između četiri i osam sekundi. Priprema moje ćelave glave i celog mejkapa trajala je sedam sati, a čak dva je bilo potrebno da se skine. Ulazak u kostim bilo je posebno iskustvo, morala sam da koristim talk.“

Ovaj neverovatni nastup samo je priprema velike turneje koju javnost i industrija podrazumevaju već neko vreme, iako nije još uvek zakazana. Jedva čekamo i sigurni smo da nećemo propustiti da vidimo Missy Elliott, jednog od najvećih zabavljača naših doba.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend