Muzičke vesti

Muse specijalnim izdanjem slave 20 godina debitantskog albuma

U sklopu proslave 20. godišnjice njihovog debitantskog albuma “Showbiz”, Muse su najavili deluxe box set pod nazivom “Origin of Muse”.

Ovo specijalno izdanje beleži istoriju benda od ranih početaka u Devonu (Engleska) i objedinjuje prve demo snimke, prva EP izdanja, spomenuti album prvenac kao i album koji je označio prelomni trenutak za njihov ulazak u vrh muzičke elite – album “Origin of Symmetry”.

Ekskluzivni set biće objavljen 6. decembra 2019.

Ova impresivna kolekcija smeštena je u box set koji pored 9 CD-ova I 4 LP-a (svetlo plavi, kraljevsko plavi, narandžasti i žuti) sadrži i knjigu koja na 48 stranica donosi opsežan intervju s članovima benda Metom Belamijem, Dominikom Hauardom i Krisom Wulstenholmom u kojima otkrivaju svoje poglede na najranije dane karijere i trenutke provedene u studiju za vreme snimanja albuma “Showbiz” i “Origin of Symmetry”. Pored toga, svakog obožavaoca oduševiće kolekcionarski predmeti kao što su posteri, koncertne set liste, fotografije i druga zanimljiva iznenađenja.

Radi se o 113 snimaka od kojih čak 40 dosad nije bilo dostupno javnosti.

Muse su tokom uspešne karijere objavili sedam studijskih albuma za koje su, između ostalog, nagrađeni s dve Grammy nagrade a i dvostruki su dobitnici Brit Awardsa i deseterostruki dobitnici NME Awards. Albumi su prodati u milionskim tiražima, a poslednji album britanskog sastava, “Simulation Theory”, objavljen je u novembru 2018.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend