Muzičke vesti

Nakon balade stigao i bop Selene Gomez

Juče smo dobili baladu Lose You to Love Me i crno-beli spot u kojem Selena gleda direktno u kameru (novog ajfona), sada je tu sasvim novi šareni za singl koji obavezno prati koreografija.

Pesma je super. Stavili smo je na plejliste. To je u redu.

Ali, šta je sa načinom na koji igra? Jesu li to posledice bolesti? Premda, i igrači oko nje kao da kasne. Dosta čudno. Jesu li zbrzali ili je ovo najbolje što su mogli da izvedu?

 Selena nikada nije bila veliki trendseter, uvek se predstavljala kao jedna od „običnih“ devojaka, ali ne možemo da ne primetimo koliko sve izgleda bajato.

Uporedite je sa Sarom Jo, npr. Video za Mili, Mili je za klasu ispred, sa sigurno mnogo manjim budžetom.

Look At Her Now takođe je o raskidu, nastavljaju se spekulacije o tome da je boli što se Justin Bieber oženio…

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend