Muzičke vesti

„Ne želim da budem legenda“

Svetska muzička zvezda Sting izjavio je u intervjuu makedonskoj televiziji Telma da ne želi da ga smatraju legendom i da je samo muzičar koji voli svoj posao.

Sting, koji više od 40 godina puni stadione i muzičke sale po svetu, istakao je da pokušava da doživi svaki trenutak koji se dešava i da ne smatra da je tu da stvara legendu ili istoriju.

„Muzička legenda – to je samo izraz. Ja sam muzičar, koji ima posao. Volim svoj posao potpuno, ali ne smatram da je to nešto specijalno. Legenda je neka vrsta mita, neka bajka. Ja sam iz realnosti i ne želim da budem legenda“, rekao je Sting u ekskluzivnom intervjuu Televiziji Telma, koji će u celosti biti emitovan sutra.

Šezdesetsedmogodišnji engleski muzičar je sinoć u Skoplju, na najvećem makedonskom stadionu, publici priredio spektakularan koncert svirajući hitove stvarane decenijama, tokom solo karijere i u vreme kad je bio frontmen rok grupe Polis (The Police).

Glavni grad Severne Makedonije je treće odredište na Stingovoj evropskoj turneji, koju je započeo u Parizu, a sutra će nastaviti koncertom u Ljubljani.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend