Muzičke vesti

Neobjavljena pesma Džordža Majkla biće deo soundtracka filma “Last Christmas”

Nikad objavljena pesma Džordža Majkla naći će se u filmu “Last Chrismats” koji je većinom baziran na njegovoj muzici.

Film izlazi 8. novembra, a u glavnim ulogama su Emilija Klark, Henri Golding i Ema Tompson. Emilija glumi Kejt, božićnog patuljka i pevačicu koja je zaboravila na duh Božića. Film je režirao Pol Feig poznat i po filmu “Bridesmaids”. Upravo je Pol otkrio BBC-ju da će se u filmu naći i jedna neobjavljena pesma Džordža Majkla koju je inače pripremao za svoj sledeći album, koji nikada nije stigao da snimi.

– Pesma je neverovatna i jako sam uzbuđen što će svet sada moći da je čuje – rekao je Pol.

Džordž Majkl preminuo je na Božić 2016. godine, a njegova karijera obeležena je, između ostalog, i velikim božićnim hitom “Last Christmas”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend