Muzičke vesti

Nick Cave najavljuje novi album sa Bad Seedsima

Iako je na turneji sa svojim drugim bendom - Grinderman, Nick Cave već razmišlja o novom albumu sa svojom standardnom pratećom grupom The Bad Seeds.

Ali fanovi ne bi trebalo da očekuju ništa novo u skorijoj budućnosti. "Tek treba da krenem da pišem. Prvo ću da odredim datum kad počinjem i onda kreće rad. Ali ništa neću da radim dok sam na turneji sa Grindermanom, koja prolazi sjajno." Grinderman (side projekat Nick Cave-a) promoviše drugi album, koji je izašao ove godine. "Kad sam izdao prvi album sa ovom grupom, video sam kako je ovo iskustvo osvežilo moj rad sa Bad Seedsima. Imalo je smisla nastaviti, Grinderman je kao moja ljubavnica – on može da vrati smisao u moj rad sa Bad Seedsima ili da ga uništi. Mislim da je vratio varnice u moj odnos sa bendom," kaže Cave. Nick Cave and the Bad Seeds su izdali svoj poslednji album album "Dig, Lazarus, Dig" 2008.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend