Muzičke vesti

Nick Cave predstavio novi album

Čuveni Nick Cave je sa svojim bendom Bad Seeds predstavio novi projekat Ghosteen u vidu dugačkog lyric videa. Jasno je da album treba da se sluša kao celina, a predstavlja mračno putovanje na kakvo smo i navikli od ovih autora.

Ovo je njihov sedamnaesti album, a traje skoro sedamdeset minuta. Sastoji se iz dva kohezivna dela i priča o lomu srca. Cave je objasnio da su prve pesme kao deca, a druge roditelji.

Izdanje stiže nakon Skeleton Key iz 2016. godine čija je tema tragična smrt pevačevog sina tinejdžera. Slično rapoloženje ostaje i na ovom albumu gde se čuju stihovi kao što je “Everybody’s losing someone, It’s a long way to find a piece of mind… I’m just waiting now for peace to come.” 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend