Muzičke vesti

Noel Galager objavio “nešto kao” novi album “This is the Place”

Noel Galager i njegov bend High Flying Birds ponovo su na sceni, objavivši svoj drugi album u toku ove godine. Album pod nazivom “This is the Place” nadovezuje se na prethodni – “Black Star Dancing”, koji je objavljen u junu ove godine.

Ovaj album, ako tako može da se nazove, sastavljen je od tri nove pesme i dva remiksa. Iako su dva remiksa urađena za numere sa još aktuelnog albuma, bivši član Oasis naglašava da one nimalo ne liče na orugonale. Takođe, na ovom izdanju primetna je različitost u odnosu na prethodni Noelov rad:

– Sve pomalo liči na acid house/acid house rock kasnih 80-ih. Mnogi će ga (album) mrzeti, zato što su idioti – prokomentarisao je u svom fazonu Noel Galager u izjavama za medije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend