Muzičke vesti

Nova pesma “To” i koncert

Koncert najavljuje nova pesma "To", koja je dostupna za besplatan download.

Uoči koncerta u Domu omladine Beograda, koji je zakazan za subotu 12. mart, sastav Veliki prezir poklanja svoju novu pesmu pod imenom "To". Posle odlično ocenjenog albuma "Nikadjekraj" u izdanju B92 iz 2009. godine, i serije sjajnih koncertnih nastupa koji su ga pratili, Veliki prezir se definitivno etablirao kao jedan od najkvalitetnijih domaćih rok sastava. Nova pesma "To", već poznata posetiocima njihovih koncerata, možda je i najzrelije pojedinačno studijsko ostvarenje grupe, koje otvara put ka narednom, željno očekivanom albumu.

Na koncertu Velikog prezira u DOB-u, kao predgrupa nastupiće Nežni Dalibor, a karte se mogu kupiti na Blagajni DOB-a, po pretprodajnoj ceni od 700 dinara.

Pesmu možete preuzeti ovde.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend