Muzičke vesti

Novi album Marčela u novembru

Velikim koncertom u Studentskom kulturnom centru Marčelo će 6. novembra obeležiti prvih 10 godina na sceni. Svaki posetilac će uz kupljenu kartu dobiti na poklon novi, četvrti album „Deca & Sunce“, prvi put potpisan sa „Marčelo & Filteri“.

Marčelo je već skoro deceniju poznat kao glasnogovornik ne samo svoje generacije već čitavog današnjeg društva. Svakim novim albumom pridobija nove poštovaoce, ljude koje spajaju slične vrednosti i stavovi – ljude koji se razumeju.

Svoju publiku smatra najvernijim prijateljem: – U redovima naše publike neko je tu od samog početka, neki su otišli, neki su pristigli – i tako i treba da bude. Nikada nisam pravio iste albume i to je logičan ishod: publiku u bilo kom datom trenutku čini bilo ko ko razume ili misli da razume, opisuje Marčelo ljude sa kojima se susreće na nastupima širom regiona.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend