Muzičke vesti

Novi album Marčela u novembru

Velikim koncertom u Studentskom kulturnom centru Marčelo će 6. novembra obeležiti prvih 10 godina na sceni. Svaki posetilac će uz kupljenu kartu dobiti na poklon novi, četvrti album „Deca & Sunce“, prvi put potpisan sa „Marčelo & Filteri“.

Marčelo je već skoro deceniju poznat kao glasnogovornik ne samo svoje generacije već čitavog današnjeg društva. Svakim novim albumom pridobija nove poštovaoce, ljude koje spajaju slične vrednosti i stavovi – ljude koji se razumeju.

Svoju publiku smatra najvernijim prijateljem: – U redovima naše publike neko je tu od samog početka, neki su otišli, neki su pristigli – i tako i treba da bude. Nikada nisam pravio iste albume i to je logičan ishod: publiku u bilo kom datom trenutku čini bilo ko ko razume ili misli da razume, opisuje Marčelo ljude sa kojima se susreće na nastupima širom regiona.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend