Muzičke vesti

Novi album Witheny Houston

Pevačica planira povratak na scenu svojim osmim studijskim albumom koji planira objaviti tokom 2011.

Kako piše sajt ThatGrapeJuice.net, Whitney Houston planira da "potvrdi povratak na scenu" koji je ostvarila albumom "I Look To You" iz 2009. Prema navodima sa sajta Middle Child Promotions, pevačica u junu ove godine završava vokale za novi i osmi po redu studijski album koje se očekuje krajem 2011.

46-godišnja Whitney za ovu godinu navodno pregovara i o svom TV showu na nekoj od američkih televizijskih mreža, kao i o dve nove filmske uloge. Navodi se da i dalje nisu završeni pregovori oko njenog učešća u nastavku filma "Waiting To Exhale" iz 1995, u kojem je igrala jednu od glavnih uloga. Za nastavak pod imenom "Getting To Happy" čije snimanje počinje ove godine, potvrđena je za sada samo druga "originalna zvezda" prvog nastavka, Angela Bassett.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend