Muzičke vesti Muzika

Od virusa korona preminuo autor pesme “I Love Rock ‘n’ Roll”

Alan Meril, jedan od autora i originalni izvođač nezvanične himne rokenrola, pesme "I Love Rock ‘N’ Roll", preminuo je u 69. godini od posledica virusa korona.
Kako prenosi BBC, njegova ćerka Lora je podelila tu vest i dodala da je njen otac bio dovoljno zdrav da nastupi na nekoliko svirki pre par nedelja.
 
“Nastupao je misleći da je prehlađen”, naglasila je ona i upozorila ljude da ne budu neaktivni ukoliko primete bilo kakav simptom.
 
Pesma “I Love Rock ‘N’ Roll” postala je globalni hit nakon izvođenja Džoan Džet 1982. godine, a kasnije je doživela mnoge obrade, od Britni Spirs do Ala Jankoviča.
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend