Muzičke vesti

Odličan novi Liam Gallagher

Navikli smo da Noel i Liam više pričaju nego što rade. U naslovima su više zbog komentara na aktuelne, ali i ne tako aktuelne teme. Ipak, nalaze vremena za muziku. Noel lepo radi sa svojim bendom High Flying Birds, a sada i drugi brat iz čuvene britanske grupe ima šta da kaže.

Kao Oasis nisu trajali dugo, ali je njihovo zaveštanje ogromno. Sve što su radili nakon toga, mereno je prema diskografije ikona Mančestera. Nova pesma prilično liči na zvuk koji ih je proslavio, pa se veoma radujemo novom solo albumu Liama Gallaghera.

Zvaće se Why Me? Why Not, a biće objavljen 20. septembra za Warner Music. Već smo dobili Shockwave i The River koje će se naći na albumu, a poslednji singl zove se Once.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend