Muzičke vesti

Ozi Ozborn objavio pesmu posle 9 godina

Povratak neuništivog… Ozi Ozborn objavio pesmu posle 9 godina, zove se – “Under the Graveyard”.

Ozi Ozborn objavio je novi singl “Under the Graveyard”. Samo nekoliko sednica pošto je otkrio da ga je saradnja s Post Maloneom inspirisala za novi album, Ozborn je objavio novi singl, koji će se naći na njegovom predstojećem albumu. To će Oziju biti dvanaesti album u solo karijeri, za koji se odlučio posle gotovo desetogodišnje pauze, koliko je prošlo od poslednjeg albuma “Scream”. Još se ne zna kada će tačno izaći, ali se zna da će to biti “nekada u 2020. godini”.

Detalji o albumu još nisu isplivali, ali ono što je poznato je da u snimanje pesama za album neće biti uključen gitarista Zak Vajld, koji će i dalje biti član live postave benda. Ozijevi fanovi iz ovih krajeva moći će njegove nove stvari da čuju na koncertu u Beču 26.2.2020., gde će, osim njega, na pozornici biti i Judas Priest.

Inače, Ozi je nedavno imao neočekivanu saradnju s Post Maloneom. Nedavno se pojavio kao njegov gost u pesmi “Take What You Want”, zajedno s reperom Trevisom Skotom. Saradnja je naišla na opšte odobravanje, s obzirom na to da je njihova saradnja spojila mlađe generacije koje su zaluđene Post Maloneom, kao i starije koje cene Ozija. Zanimljivo je što je došlo do takve saradnje, s obzirom na to da Ozborn ne prati baš modernu muziku. To je dao do znanja još 2010. godine u jednom intervjuu kada je pitao: “Who the fuck is Justin Bieber?”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend