Muzičke vesti

Pearl Jam predstavljaju album i film Let’s Play Two

Kako bi proslavili dva rasprodata nastupa na Wrigley Field stadionu 20. i 22. avgusta 2016. godine za vreme World Series Championship sezone tima Chicago Cubs, Pearl Jam su predstavili dokumentarni film u režiji Dannyja Clincha, kao i muziku iz filma u vidu istoimenog albuma.

Frontmen grupe Pearl Jam, Eddie Vedder, rođen je u Čikagu i vezan je za grad, tim Chicago Cubs, kao i Wrigley Field stadion koji predstavlja svojevrstan spoj muzike i sporta. Let’s Play Two obuhvata muzički katalog originalnih pesama, kao i različitih obrada snimljenih tokom 25 godina duge karijere benda.

„Kroz svoje filmove i fotografije volim da istražujem vezu između benda, fanova i različitih lokacija. Kada se dogodi da su glavni akteri tvog filma članovi sastava Pearl Jam, tim Chicago Cubs, kao i Wrigley Field, znaš da će biti epski“, kaže Danny Clinch o filmu.

Album Let’s Play Two u fizičkom i digitalnom obliku donosi čak 17 pesama u live izdanju, izvedenih tokom legendarnih, ranije spomenutih nastupa.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend