Muzičke vesti

Pesma ‘Smack My Bitch Up’ je najkontroverznija pesma svih vremena

Numera iz 1997. godine najčešće je pominjana u anketi koju je u Velikoj Britaniji spovela kompanija PRS for music koja prikuplja prihod za autore pesama.

"Mnoge od ovih numera su postake poznate zbog svojih kontroverznih konotacija i godinama su uticale na brojne društvene pokrete", rekao je portparol kompanije Elis Rič.

Na drugom mestu nalazi se "God save the queen" benda Sex Pistols, a na trećem numera "Relax" sastava Frenkie goes to Hollywood.

Eminemova pesma o bivšoj supruzi "Kim" je na četvrtom mestu, "Killing in the name" benda Rage Against the Machine je na petom, a šesto mesto pripada bendu Shamen i njihovoj pesmi "Ebeneezer Goode".

Među najkontroverznijim pesmama našle su se i "Suicide solition" Ozija Ozborna, "Get your gun" Merilina Mensona i "Angel of death" sastava Slayer.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend