Muzičke vesti

Pet Shop Boys izdaju album najvećih hitova

Ovog novembra biće obeleženo 25 godina od debi singla "West End Girls" dvojca Pet Shop Boys, što će oni iskoristiti da izdaju treću kolekciju najvećih hitova pod nazivom "Ultimate".

Na prethodnom albumu "Yes", Pet Shop Boys su angažovali producentski tim Xenomania, čiji član Tim Powell je radio sa bendom na novom singlu "Together".
Na kolekciji "Ultimate" naći će se sledeće pesme kao što su: West and Girls, Go West, It’s A Sin, New Zork City Boy, Always On My Mind i drugi hitovi. Na best of kolekciji naći će se i novi singl "Together" koji će krajem novembra najaviti izlazak pomenutog albuma.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend