Muzičke vesti

„Playback“ Eve Braun u martu

Bečejski sastav Eva Braun polako završava rad na albumu "Playback". Sledeće subote u Novom Bečeju snimiće spot za pesmu "Posle tebe" koja će posle numere "U izgnanstvu" biti takozvani drugi singl.

Prema rečima Gorana Vasovića "Playback" sadrži 20 pesama, od kojih je jedna duet sa Vladimirom Kolarićem Koletom iz Velikog Prezira. Kao i za album "Everest" omot je uradio Andrej Dolinka. "Playback će po strukturi i različitosti između pesama pomalo podsećati na album "Pop Music". Ipak, shvatite to uslovno jer, kao i sa svim prethodnim, tako se i sa ovim albumom trudimo da, što je više moguće, eksperimentišemo sa žanrovima u okviru "sasvim običnih pesama"", kaže Vasović. Eva Braun će 14. februara održati beogradski koncert u Klubu "Gun", a album "Playback" će biti objavljen u martu za B92.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend