Muzičke vesti

Radiohead rade muziku za film Stone

Jonny Greenwood i Thom Yorke iz Radioheada rade sa kompozitorom Johnom O'Brianom na muzici za film Stone, sa Edwardom Nortonom u glavnoj ulozi, otkrio je nedavno ovaj glumac.

Norton kaže da je Greenwood potpisao ugovor o saradnji posle sastanka sa njim i rediteljem Johnom Curranom koji je nedavno održan u Londonu, prenosi Variety. "Momci iz Radioheada su mi prijatelji. Jonny i Thom su baš svirali neku prilično uvrnutu ambijentalnu muziku i, neverovatno, poslali su nam tone i tone fajlova sa tim zvučnim eksperimentima. Slušali smo ih sa strahopoštovanjem i onda je John Curran doveo Johna O’Brena da napravi nešto od toga", kaže Norton. U filmu Stone, pored Nortona, igraju i Milla Jovovich i Robert De Niro, a američka premijera je najavljena za 8. oktobar.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend