Muzičke vesti

Rage Against The Machine ponovo na okupu

Rok bend iz Los Anđelesa Rage Against The Machine vraća se na scenu sa nizom koncerata isplaniranih za sledeću godinu.

Rok bend iz Los Anđelesa Rage Against The Machine vraća se na scenu sa nizom koncerata isplaniranih za sledeću godinu.

Ovaj bend, koji je prestao sa radom 2011. godine, zakazao je američku turneju za 2020. godinu, u okviru koje će nastupiti i na Coachella festivalu u Kaliforniji.

Naime, u saopštenju koje je dao muzički portal NME, turneja započinje 26. marta, koncertom u El Pasu, a nastavlja se koncertima u Las Krucesu i Finiksu, 28. i 30. marta, da bi na već pomenutom Coachella festivalu nastupili kao headliner – i 10. aprila.

Uprkos tome da ne sviraju od 2011. godine, gitarista Tom Morelo i basista Tim Komerford, nastavili su saradnju u grupi Prophets of Rage, koju pored njih čine članovi grupe Cypress Hill i reper Chuck D.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend