Muzičke vesti

Renesansa Mary J. Blige

Sasvim zasluženo, Mary J. Blige uživa nove uspehe u dugačkoj karijeri. Ova ikona moderne soul i rnb muzike na trenutke je bila zapostavljana, ali sada sa nominacijama za Oskara i uspešnom turnejom, novim singlom.... sada se čini da je sve u redu.

Ikona je prošle godine bila nominovana za najprestižniju glumačku nagradu zbog uloge u filmu Mudbound, ali i za najbolju pesmu iz tog filma. Trenutno je na putu sa Nasom na velikoj zajedničkoj turneji, a usput nam daje parčiće novog albuma.

 Za sada imamo Only Love, Thriving i novu Know, ali ne znamo previše o njenom četrnaestom studijskom izdanju previše. Ono što je sigurno je da MJB neće da se povinuje trendovima, već ostaje dosledna svom stilu i pravi himne kakvim se proslavima. Njen zaštitni znak je način na koji priča priče, a jednu o sebi upravo poklanja kroz upravo objavljenu pesmu!

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend