Muzičke vesti

Rihanna je na vrhu sveta

Mlada pop muzičarka sa Barnadosa osvojila je pre nekoliko dana broj jedan Billboard Hot 100 top liste i ušla u istoriju muzičkih top lista na nekoliko načina.

Singl ‘Only Girl (In the World)’, službeno prvi singl sa albuma ‘Loud’, osvojio je vrh top liste dve nedelje nakon što je na istom mestu bio njen službeni drugi singl ‘What’s My Name’. Ovo je prvi put u istoriji Billboarda da je prvi singl sa albuma došao na broj jedan nakon drugog singla. Uz to, Rihanna je i prvi ženski izvođač sa četiri broja jedan u jednoj kalendarskoj godini na Billboard-u, a muški partner ovog rekorda je Usher. Takođe, ‘Only Girl’ je njen deveti broj jedan u poslednjih 10 godina, čime je postavila rekord sa najviše No1 singlova u ovom milenijumu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend