Muzičke vesti

Robbie Williams ne namerava napustiti Take That

Britanski muzičar koji se nedavno ponovno pridružio svom prvom bendu koji je napustio pre 15 godina, odlučio je da će nastaviti sa njima sarađivati te da za sada nema planova za svoju sopstvenu, samostalnu karijeru.

Take That su u punom sastavu pre nekoliko dana predstavili prvi zajednički singl ‘The Flood’, kojim će najaviti album nazvan ‘Progress’, čiji se dolazak u trgovine očekuje 22. novembra. Atmosfera u bendu, a posebno ona kreativna, veoma je pozitivna, rekao je Williams koji stoga uopšte više ne razmišlja o odlasku. Inače Robbie Williams je u ponedeljak, 11. oktobra objavio samostalni album najvećih hitova nazvan ‘In & Out Of Consciousness: The Greatest Hits’. Na albumu se nalazi i aktuelni singl ‘Shame’ koji je snimio sa kolegom iy grupe take That, Gary Barlow-om.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend