Muzičke vesti

Robbie Williams se vraća solo karijeri

Robbie Williams vraća se u solo muzičke vode samo osam meseci nakon što je ponovo pristupio bendu u kome je i ponikao, "Take That".

Williams je po svoj prilici dobio primamljivu ponudu od "Univerzala" za snimanje nove solo ploče, te će u snimanje novog materijala krenuti čim završi započetu turneju sa članovima "Take That". "Robbie je bio vrlo predan projektu "Take That" i ne može da dočeka da ponovo krene na turneju s ekipom, ali nikad nije rekao da neće više snimati svoje pesme", kazao je izvor blizak ovom pevaču.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend