Muzičke vesti

Rolling Stone: Muzičke katastrofe

Magazin "Rolling Stone" izabrao je 11 najgorih stvari koje su se "dogodile muzici" u godini za nama - na prvom mestu nalazi se Cortney Love.

Okupljanje benda Hole čija je frontmenka udovica Kurt Cobaina, najgora je stvar koja se dogodila u muzici, piše magazin, navodeći da je Courtney "okupila bend tako što je pozvala nove muzičare da rade sa njom". Bend The Who nalazi se na drugom mestu zbog nastupa na poluvremenu finala američkog fudbala. Album "Bionic" Christine Aguilere nalazi se na trećem mestu jer se vidi da je "bezuspešno pokušala da iskopira Lady Gagu. Na četvrtom mestu nalazi se solo album Nicka Jonasa iz sastava Jonas brothers, na petom povratnička turneja benda Stone Temple Pilots, a na listi su i pesme "Pray" tinejdž zvezde Justin Biebera, "The Time" sastava Black Eyed Peas i spot za pesmu Michael Jacksona "Hold my hand".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend