Muzičke vesti

Stromae ima novu pesmu nakon pet godina

Belgijski umetnik Stromae, proslavljen hitom Alors on dance, napravio je pauzu u karijeri. Rekao je da je postigao veći uspeh nego što je mogao da očekuje, te da se možda muzici nikada neće ni vraćati.

Njegov album Racine caree, objavljen 2013. godine, doneo mu je globalnu slavu, a doveo ga i na EXIT festival. Tamo smo se uverili da njegov uspeh nije slučajan, već je reč o neverovatno talentovanom i šarmantnom čoveku.

 Tokom pauze, Stromae se zainteresovao za dizajn, te napravio uniseks kolekciju. Bio je dovoljno inspirisan da za njeno predstavljanje napravi i muziku, pa je pred nama Defile.

 Ova pesma traje čak devet minuta a sastoji se iz četiri dela. Počinje sasvim lagano, da bi je kikom doveo do trep hita.

 Njegov modni brend zove se Mosaert, a pesma je deo kolekcije Capsule No. 5 i predstavljena je u Parizu. Snimak sa tog eventa možete pogledati na linku ispod.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend