Muzičke vesti

Uoči 50. godišnjice Vudstoka: Rasprodat smeštaj, „poznati“ izvođači

Predstojećeg leta će se održati koncert na 50. godišnjicu Vudstoka, a smeštaj je već teško naći u toj ruralnoj oblasti u saveznoj državi Njujork.

List Tajms herald rekord of Midltaun (The Times Herald-Record of Middletown) preneo je da su mnogi moteli, prenoćišta i ponude s Erbienbija (Airbnb) već rasprodati u okrugu Salivan, ruralnoj oblasti na oko 140 kilometara severozapadno od grada Njujork. 

Koncertni prostor „The Bethel Woods Center for the Arts“, napravljen u mestu Betel gde je održan originalni Vudstok, najavio je prošle nedelje da će organizovati zlatnu godišnjucu od 16. do 18 avgusta. 

Većina motela blizu tok prostora je rasprodata već neko vreme, preneo je Asošiejtid pres. 

Spekuliše se da bi na 50. godišnjicu mogle nastupiti grupe Daft pank (Daft Punk), Koldplej (Coldplay), Perl džem (Pearl Jam), Fu fajters (Foo Fighters), Hu (The Who), koja je svirala i pre pola veka, i Čejnsmokers (Chainsmokers). 

Takođe bi mogli nastupiti Santana, koji je svirao i pre 50 godine, Brus Springstin, Eminem, Arijana Grande, Vikend (Weeknd), Elton Džon, Bon Džovi i Pink. 

Prvom Vudstoku 15-18. avgusta 1969. prisustvovalo je oko 400.000 ljudi. 

Nastupali su Riči Hevens, Džeferson erplejn (Jefferson Airplane), Hu, Džoan Baeuz, Džimi Hendriks, Santana, Džo Koker, Grejtful ded (Grateful Dead), Krozbi, Stils, Neš and Jang (Crosby, Stills, Nash & Young), i mnogi drugi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend