Trivia

Bon Džovijev restoran daje besplatne obroke dok traje blokada vlade

Restoran rok muzičara Džon Bon Džovija u Nju Džersiju davaće besplatne obroke lokalnim radnicima u vladinim službama i njihovim porodicama dok traje blokada vlade.

“JBJ Soul Kitchen” u gradu Red benk najavio je na Fejsbuku da će davati besplatne obroke radnicima koji ne primaju platu zbog blokade ponedeljkom između 12 i 14 časova.

Obroci su rezultat partnerstva tog restorana s Porodičnom fondacijom Fila i Temi Marfi (Phil and Tammy Murphy Family Foundation), humanitarne organizacije guvernera Nju Džersija Fila Marfija, preneo je AP.

“JBJ Soul Kitchen” otvoren je 2011. godine i omogućava posetiocima da obroke plate donacijom i dobrovoljnim radom.

Džon Bon Džovi je rodom iz Nju Džersija, nedaleko od mesta Red benk.

Zbog delimične blokade vlade SAD oko 800.000 zaposlenih u službama ne prima platu.

Blokada je počela 22. decembra usled spora oko toga da li finansiranje zida na granici s Meksikom od 5,7 milijardi dolara treba da bude deo budžetske potrošnje, što odbijaju demokrate koje imaju većinu u Predstavničkom domu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend