Trivia

De Niro: Tramp je lud tip, jednostavno mora da bude smenjen

Slavni američki glumac Robert de Niro rekao je u intervjuu CNN da se opoziv američkog predsednika Donalda Trampa mora dogoditi i da se ne može zaobići.

„Taj tip je napravio sve moguće, napravio je gore stvari nego što sam mogao i zamisliti. Na dan kad je izabran rekao sam da ću mu dati šansu. Nikad ne možeš znati. On je gori nego što sam zamišljao“, kaže De Niro i dodaje da misli da je Tramp možda – lud.

„Nemam pojma. Mislim da je on lud na jedan način. Deo njega je jednostavno lud. Moguće i medicinski lud, počinje mi se činiti“, kaže De Niro.

„Kad sam ga video ispred helikoptera kako čeka da negde ode i priča bez stajanja i znoji se, pomislio sam: ‘Ovaj tip uopšte nije svestan šta radi. Trebalo bi barem nekoga pitati za maramicu ili nešto slično, osušiti se.’ Pa gde smo mi? Ovo je lud svet. Šta se događa? Taj tip je lud, moramo ga maknuti“, rekao je De Niro.

„On ne bi smeo da bude predsednik“, rekao je De Niro.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend