Trivia

Dizni najavio novu trilogiju iz sveta Ratova zvezda i nove nastavke Avatara

Tri nova filma iz sveta "Ratova zvezda" će stići u filmske sale od decembra 2022. godine, po jedan svake dve godine, saopštio je filmski studio Dizni koji je takođe najavio da odlaže za godinu dana izlazak drugog dela filma Avatar, do decembra 2021.

Film „The rise of Skywalker“, deveti nastavka čuvenog serijala „Ratovi zvezda“ koji izlazi u bioskopske sale u decembru ove godine završava originalni serijal započet 1977, a tri nova filma „Ratova zvezda“ koji još nemaju naslov će izlaziti vikend pred Božić svake dve godine od 2022. godine“, saopštila je kompanija Dizni.

Dizni, koji je 2012. kupio Lukasfilm, nije dao detalje o ta tri filma.

Dugo odlagan film Džejmsa Kamerona „Avatar 2“ će, prema novom planu, izaći u bioskopske dvorane 17. decembra 2021, umesto decembra 2020. kako je najavljeno u poslednjoj izmeni datuma. Nastavci koji slede su takođe pomereni na 2023, 2025. i 2027.

Kameronov „Avatar“ i danas drži rekord za prihode od prodatih karata (2,79 milijardi dolara) mada preti da ga nadmaši film „Osvetnici: Kraj igre“.

Ove najave znače da će Dizni vladati bioskopskim salama narednih devet sezona za Božić ili sa filmom iz sage „Avatar“ ili „Ratova zvezda“ izuzev jedne godine 2020. A za decembar 2020. kompanija je planirala izlazak filma „Priča sa zapadne strane“ (West Side Story) Stivena Spilberga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend