Trivia

Džoni Dep tuži Amber Herd zbog klevete, traži 50 miliona dolara

Američki glumac Džoni Dep navodno je podneo 50 miliona dolara tešku tužbu zbog klevete protiv bivše supruge Amber Herd.

Dep (55) tvrdi u novim dokumentima da su optužbe njegove bivše žene za porodično nasilje „složena prevara“, javlja TheBlast.com u petak.

Zvezda serijala „Pirati sa Kariba“ kaže kako je Hard prešla svaku granicu kada je napisala članak za Vašington Post u decembru.

„Pre dve godine, postala sam javna ličnost koja predstavlja porodično nasilje i osetila sam punu silu besa javnosti protiv žena koje su progovorile o nasilju“, napisala je Herd u članku.

Herd (32) nije spominjala Depa, ali ona sada kaže da je referenca na njega bila vrlo jasna.

Članak „počiva na glavnoj tezi da je gospođica Herd žrtva porodičnog nasilja, a da je gospodin Dep krivac za to nasilje“, stoji u optužbi.

„Dep nikada nije zlostavljao Herd. Njene optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne“, navodno stoji u optužbi.

Dep je naglasio da je zbog tog članka pretrpeo velike posledice jer samo četiri dana nakon objave, njegov „piratski“ filmski hit, nije bio popularan kod publike.

„Herd nije žrtva porodičnog nasilja, ona je krivac“, stoji u optužnici.

Optužnica takođe uključuje i optužbu da je Herd tokom braka započela vezu s vlasnikom Tesle, Ilonom Maskom s kojim se sastajala „kasno u noćnim satima“, navodi The Blast.

Herd je zatražila razvod u maju 2016. godine uz optužbe da ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao „tokom cele veze“.

Ona tvrdi da je Dep postao besno nasilan tokom tog meseca te da je bacio mobitel u lice, čupao joj kosu, razbijao boce vina i uništio joj slikarski studio.

Dep je dobio privremenu zabranu približavanja, a Herd je tada trebalo da svedoči na sudu, ali par je došao do zajedničkog sporazuma u avgustu 2016.

„Naša je veza intenzivno osećajna i povremeno turbulentna, ali uvek obeležena ljubavlju“, par je izjavio u zajedničkoj izjavi. „Ni jedna strana nije iznela lažne tvrdnje kako bi se finansijski okoristila“. U izjavi takođe stoji – „nikada nije bilo nikakve namere da se nanese fizička ili emotivna šteta“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend