Trivia

Ema Korin u ulozi princeze Dajane u seriji „Kruna“

Glumica Ema Korin tumačiće ulogu princeze Dajane u Netfliksovoj hit seriji "The Crown" (Kruna).

Korin je rekla da je „izuzetno uzbuđena i počastvovana“ što će se pridružiti glumačkoj ekipi u četvrtoj sezon, saopštio je Netfliks.

„Pratim seriju od prve epizode i pomisao da se sada pridružujem neverovatno talentovanoj glumačkoj porodici gotovo je nadrealna“, rekla je.

Kako je kazala, princeza Dajana bila je ikona i njen uticaj na svet i dalje je dubok i podsticajan.

Korin je „briljantan talenat i odmah nas je zarobila kada je ušla u ekipu u ulozi Dajane Spenser“, kazao je autor serije Piter Morgan.

Treća sezona serije „The Crown“, koja portretira kraljicu Elizabetu II i njenu porodicu, trebalo bi da počne da se prikazuje krajem 2019, a oskarovka Olivia Kolman preuzela je glavnu ulogu od Kler Foj.

Za sada se još ne zna kada će se početi da se prikazuje četvrta sezona, smeštena krajem sedamdesetih i početak osamdesetih godina prošlog veka, kada je princ Čarls upoznao Dajanu i s njom se venčao 1981.

Dajana, majka prinčeva Vilijama i Harija, bila je veoma popularna u Velikoj Britaniji i širom sveta. Poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend