Trivia

Ešton Kučer svedočio u slučaju „holivudskog ubice“

Glumac Ešton Kučer svedočio je u Los Anđelosu na suđenju Majklu Garđulou, osumnjičenom da je serijski ubica koji je optužen za smrt dve žene, uključujući Kučerovu bivšu devojku Ešli Elerin.

Kučer je rekao na sudu da su on i Elerin 21. februara 2001. godine planirali da večeraju i popiju piće. Prema pisanjima američkih medija, policija sumnja da je Elerin ubijena ubrzo nakon što je razgovarala s Kučerom, kao i da je upravo izašla iz tuš-kabine kada ju je napao Garđulo koji je devojci naneo 47 uboda nožem puta pre nego što je pobegao.

Te večeri, Kučer je svratio do kuće Ešli (22) kako bi je odveo na zabavu nakon dodele Gremija. Pošto se nije javljala, nije otvarala vrata, niti se javljala na njegove pozive, glumac je pomislio da je ljuta na njega.

Kučer nije bio osumnjičen za ubistvo, ali je morao sa svedoči na sudu jer su njegovi otisci pronađeni na vratima.

Kada je saznao da je Ešli bijena, Ešton je otišao u policiju, zabrinut jer je dodirivao ručku dok je pokušavao da otvori vrata.

Policija je pronašla DNK uzorak koji su povezali s Majklom Garđulom, serviserom klima uređaja, koji je brzo nakon toga ubio još jednu ženu, a povezuje se i s ubistvom iz 1993, kada je žrtva takođe bila izbodena. Živeo je u blizini žrtava, prenose mediji u SAD.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend