Trivia

Glumica Mili Bobi Braun najmlađa ambasadorka UNICEF-a

Britanska glumica Mili Bobi Braun, tinejdžerska zvezda dramske serije "Stranger Things", imenovana je u utorak za najmlađu UNICEF-ovu ambasadorka dobre volje koja planira da se bori protiv zlostavljanja i siromaštva.

Braun (14), najmlađa osoba koja je dospela na listu 100 svetskih najuticajnijih osoba magazina „Time“, dobila je tu ulogu u predstavništvu UN-a čime je obeležen Svetski dan deteta, prenosi agencija.

„Moji snovi su postali stvarnost. Radujem se što ću sresti veliki broj dece i mladih ljudi, čuti njihove priče i govoriti u njihovo ime“, rekla je Braun.

Braun je dva puta bila nominovana za nagradu Emmy za ulogu u Netfliksovoj seriji „Stranger Things“ koja tematizuje slučaj nestalog dečaka Vila u malom gradu u Indijani 1980-ih.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend